A veure si no t’acostes més és impossible que hi capiguem els dos a la imatge. Així, no tant, espera queda fosc, encén els llums de damunt les portes. Escolti conductor com va això dels llums? Ara. No em freguis la galta que estàs suada, saps quantes toxines té la suor? No? Jo tampoc, però un munt, i si es diuen toxines doncs molt bo no deu ser. Així a aquesta distància. I gravant!

Bona nit estimadíssims followers, avui estem molt emocionats…Què dic emocionats? Estem ansiosos per compartir aquesta vetllada amb vosaltres! Avui anem a la inauguració del Restaurant el Petit Tuxó, el que serà el millor lloc de la ciutat… Què dic de la ciutat? Del país, d’Europa, del món! Estigueu atents!”

Ara ja et pots apartar, dona fa calor. Vostè què mira? Faci el favor de fixar-s’hi en la carretera que quasi s’emporta aquell gos. Ja t’ho he dit que no era bona idea això del Uter, com que no s’ho diu? Uber és el que he dit. Deixa’m estar que he de penjar el vídeo i si em parles no em puc concentrar. Silenci. Hi posaré aquesta animació, el porquet aquest saltant, hahaha fa molta gràcia no trobes? Hashtag #yummy #foodie #ElPetitTuxó #Tasty #Inauguració i publico. Ja està. Bueeeeeno… Falta molt? Estàs ben seca avui. Com que no publicaràs res avui a l’Instagram? Ai que et guanyaré followers! Ja ho sé que no et trobes bé, ja m’ho has dit pesada. I ho he notat, no es podia entrar al bany avui! Quina flaire! Doncs més al meu favor de no acostar la galta, si m’ho enganxes malament. És aquí tombant a la dreta! A la derecha! Com que no cal que cridi? Si deu ser paqui aquest. Aquí, sí aparqui, pari’s aquí mateix, posi el warnings. Què pites? Burro! Au tira si passes de sobres! Quant és? Valga’m deu! Quina marrada ens ha fet aquest paio. Un poco de vuelta hemos hecho no? Si tenga, si claro que quiero el cambio. Estos del Uter, se la saben larga! Venga adiós. Adiós. Apa cap al photocall, agafa la copa, agafa la copa que marxa el cambrer, espavila! Dos, una per tu i una per mi. Ui que és àcid això, i calent! Fem un altre vídeo aquí que es vegin les marques del xampany i la cervesa. Farem allò de brindar a la càmera eh? Vinga somriu una mica ara dona…

Ja ens veieu som a punt d’entrar, com les grans estrelles, gran inauguració El Petit Tuxó, un cava fresquet per començar, tot és fantàstic! Volem aprofitar per brindar per vosaltres followers, salut! Clinc!”

Oh, que n’és de dolent això, espero que no ens posin pop com sempre que el tinc més que travessat… A veure les etiquetes #nyami #foodporn #foodstragram #foodgasm… i publicat. Què has d’anar al bany? Ara? Però si hem de pillar els canapès! Goita per allà va un cambrer amb mini hamburgueses… Apa adéu doncs seré per aquí… Escolti cambrer només tenen aquest cava per beure? Ah, o el cava o aigua. Doncs cava, li deixo la copa buida aquí. Una mica de calor fa no? Ah que no han acabat d’instal·lar l’aire, vaja. Ai que m’he deixat l’enllaç a l’atrapalo, que havíem quedat amb els del Tuxó per que la gent faci ja reserves. Merda, merda, merda com ho arreglo jo ara això? Ah, ja ets aquí, es veu que no va l’aire, no sé si les neveres les tenen endollades per què està calent això com un pixat de burra. Què ho saps, ara que he publicat, com ho he de fer per afegir l’enllaç de l’atrapalo? Ah, editar, clar, ja ho sabia, apa ja està! Quin evento eh dona? I gratis! Va que t’etiqueto a les meves publicacions tonta, per que després diguis que no t’estimo! Parlem una mica bé del puesto, mengem i som l’enveja dels veïns! Ei, hola què tal? Qui és? No en tinc ni idea de qui és, però així ens fem conèixer, genial eh? A pels canapès, eps, corre, corre que aquest porta una safata amb una cosa verda damunt. Què diu què és? Té matxa? Ara n’hi foten a tot arreu, com el cebollino. Aguanta-ho que això és tendència, fem un altre vídeo va. Quan digui matxa li fotem una queixalada.

Estem enamorats d’aquest lloc, hem sentit a parlar molt del xef, observeu la decoració –fa un pla de 360º amb el mòbil- quina passada de restaurant, ara tenim una delicatessen amb té matxa. Nyam. Delifiozs… mmm… Eftà bonífffffim.”

On vas corrents dona? Cap al vàter? Altre cop? Ho he de fer tot jo avui, etiquetar, l’enllaç de l’Atrapalo, localització, uf…Ei que portes tu en aquesta safata? Ui pitets? Amb el logo del restaurant? Ens els hem de posar, d’acord, què divertit! Dóna’m-en un altre per la meva dona, eps que ens coneixem? Ets la Míriam oi? Que guapa que estàs! Dos petons o tres, hahahaha. Ja has tornat del vàter? Mira és la Míriam! Avui no es troba bé la meva dona, va de caguetes… Ara treballes aquí de cambrera? Ah, que ja van tancar allà? No estava al cas. Quina gràcia, ja ens anirem veient, ves, ves a repartir pitets…Adéu. Què ho has vist que s’ha posat tetes? Com que com és que m’hi fixo? Salta a la vista! No sé què vols insinuar però no m’agrada, jo no em vaig mirant les tetes de la gent, les he vist per que era inevitable. Va posa’t el pitet, que és una bona pensada, que original! Mira allà hi ha una taula, a veure què hi ha. Carai només hi ha hamburgueses a mig rosegar, escuradents i copes a mitges… Això de que hagis d’anar al bany cada cinc minuts ens està fent perdre pistonada avui. Encara haurem de sopar a casa. Calla, corre que surt un cambrer per allà, corre, a veure que porta. Què és això? Ah, pop. N’estic del pop fins els collons. Em sembla que m’estan sortint tentacles, agafa va agafa. Cony que dur, em caurà l’empastament del queixal. Ooooooh! Oooooh un dron! Quina bona pensada! Goia, goita, saluda, hooooooooooola! Això sí que és un bon directe! Cracks! Osti no fotis que se’m veu la calba, mira que s’acosta davant nostre, eeeoooo! Eooooo! Mira que et gravo amb el meu mòbil dron! També faig un directe! No t’acostis tant que encara sues dona! Riu, riu i ensenya el pitet, eooo, però què fas, no, no aquí no, ves al bany!

Estimats followers, lamentem moltíssim les imatges del directe que heu hagut de presenciar. La meva estimada no s’ha trobat bé i ha rebut el dron. No té res a veure amb la gestió de la cuina del Petit Tuxó, del tot excel·lent, aprofiteu l’oferta de l’Atrapalo al peu d’aquest vídeo, si llisqueu tindreu més informació. El dron ja està en mans del servei tècnic per tal de que li treguin els trossets de pop i hamburguesa no patiu. Tot plegat, però ens ha fet obrir un període d’analisi en la nostra relació, no només com a influencers que treballen junts si no també com a parella. Potser separats podem abastar més. No dubteu que us mantindrem informats en tot moment de tota novetat en els nostres perfils.”

#Divorci #DissolucióCanapès #AcceptarElDivorci #TrencamentInfluencers #ConsultaAdvocat #BuscoAdvocat #PublicitatACanviDeGestió