Tag Archives

Archive of posts published in the tag: que diu?

Editorial Solsticial d’Hivern 2018

Actualitat d’actualitats. Tot és actualitat! I no hi ha res nou sota el sol.

Parole

Seria convenient que ens paréssim a pensar allò que volem dir, per tal de poder dir allò que pensem.

Qualquier tiempo pasado fue anterior

La provisionalitat es fa perenne. El que havia de ser una simple prova esdevé la teva feina durant anys. Unes vacances desemboquen en un canvi de residència a un país diferent.

Usuaris

Participar en la vida d’un mateix és esgotador. Requereix esforç. Físic i mental. Físic en tant a què a vegades necessitem moure’ns, treballar, portar coses d’un lloc a l’altre, dormir poc i malament…

Estació d’enllaç II

Les dones l’encerclen i l’ensumen, el fiten de dalt a baix, descaradament. Nota com alguna li frega l’esquena, els grupets l’assenyalen i riuen. Ara li demanen un selfie, una li posa el vi a la copa fins a vessar, de fons sona la Rafaela Carrà i la Maria Jesús amb el baile de los pajaritos de fons.

El mito de Sísifo

En ese momento yo seguía pensando que era un simple aldeano. Y me lamenté que fuera desnudo porque pensaba robarle la cartera. Éticamente feo. Pero los pliegues temporales tienden a debilitar la moral.

De lluços

Els diàlegs de lluços reals són molt més curiosos i divertits. Els que més m’agraden són els que s’esdevenen entre dues persones que, en realitat, estan d’acord.

Nico en Reims (Basado en hechos reales)

¿En las catedrales hay lavabos? ¿Y en caso de que los haya dónde están? ¿Y en caso que sepa dónde están, cómo llegaré a ellos?