Contingut i interacció

Le Tapiriste és una revista digital amb un contingut que pot incloure opinió política, sàtira i altes dosis de sarcasme. Els editors, redactors, columnistes i col·laboradors ocasionals són responsables de les seves pròpies opinions i paraules. Aquesta publicació no es fa responsable, per tant, de qualsevol greuge real o inventat que es pugui causar a persones i/o institucions de pell fina. Tampoc s’identifica necessàriament amb l’opinió publicada pels seus col·laboradors. Tot i això, des d’aquesta publicació es donarà tot el suport possible als seus autors.

Comment is free. De la mateixa forma, Le Tapiriste es reserva el dret a moderar i esborrar qualsevol comentari ofensiu, racista, sexista, denigrant, dogmàtic o que la Direcció o els autors considerin adient. A casa nostra hi manem nosaltres.

Si no t’agrada el que fem aquí, ets ben lliure de no tornar-hi.

Llicència i us

A Le Tapiriste creiem en la lliure circulació d’idees i conceptes, i que de la posada en comú amb altres idees i conceptes en resulten noves coses. D’aquesta forma aquesta publicació està sota una llicència Creative Commons Attribution 4.0 International. Què vol dir això? Que pots copiar, distribuir i comunicar de forma pública tot el que trobis aquí, així com modificar-ho per fer-ne una obra derivada, sempre i quan n’indiquis l’autor i la provinença.

La il·lustració del tapir és de María Rodríguez Suárez i està extreta del llibre Cómo evitar el apocalipsis, de Pablo X. Suárez.

Cookies i gestió de dades personals

Aquest lloc web pot recollir dades personals dels visitants en forma de cookies, petits arxius d’informació que es guarden als dispositius dels lectors. Aquestes dades inclouen adreça IP i diferents dades del navegador i del dispositiu que el lector faci servir. Le Tapiriste no vendrà, cedirà ni explotarà aquestes dades per altra cosa que no siguin estadístiques internes. Encoratgem als nostres lectors a emprar sistemes que minimitzin l’entrega d’aquestes dades. Per imperatiu legal, detallem aquesta gestió de dades:

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu "Recordeu-me", l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen de forma indefinida. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per efectuar qualsevol consulta, podeu enviar un correu electrònic a info @ letapiriste.com.